Echt Amsterdams op kaart

Facebook

Please activate some Widgets on SLIDE PANEL 3 widget .

Echt Amsterdams in kaart

EA Erkend Op Kaart

Please activate some Widgets on HEADER WIDGET 2 widget .

Studio West

Al bijna 10 jaar aanwezig in Amsterdam, een jongerencentrum voor creativiteit en ontwikkeling.

Studio West is een centrum voor creativiteit en ontwikkeling, een ware broedplaats voor artistieke jongeren. Met een breed aanbod aan workshops, krijgen zij de mogelijkheid op een laagdrempelige manier kennis te maken met podiumkunsten en muziekproductie.

studio_west

De studio biedt artistieke coaching in de vorm van workshops, productiegroepen en masterclasses. Ook kun je dagelijks aan je eigen project werken in één van de studioruimtes. Doordat de jongeren tijdens presentaties en evenementen de kans krijgen om op te treden, doen zij podium ervaring op. Ook kan dit hen helpen naamsbekendheid op te bouwen. De studio is een initiatief van de Meervaart en is een toegevoegde waarde voor de hele stad.

In de loop der tijd is Studio West een ware ‘hang out’ geworden voor diverse artiesten en event producers. Ondanks landelijk succes blijven de mannen van ‘Zwart Licht’ de studio trouw, nog steeds zijn ze wekelijks in de studio te vinden. Ontzettend motiverend natuurlijk voor de jongere en minder ervaren artiesten!

Ook televisieproducenten en filmmakers komen graag op het Osdorpplein. De mogelijkheid om professionele filmapparatuur te lenen maakt de studio uiteraard extra interessant. Duidelijk is dat Studio West de erkenning verdient, de vindingrijkheid straalt er vanaf! Al bijna 10 jaar aanwezig in Amsterdam en erg waardevol voor de culturele ontwikkeling van jongeren in onze hoofstad.

 

Willekeurig