Echt Amsterdams op kaart

Facebook

Please activate some Widgets on SLIDE PANEL 3 widget .

Echt Amsterdams in kaart

EA Erkend Op Kaart

Please activate some Widgets on HEADER WIDGET 2 widget .

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /var/www/vhosts/echtamsterdams.nl/httpdocs/wp-content/themes/newsbold/functions.php on line 697 EA Blog uitgelicht

NIEUW: Weet wat er speelt met de Echt Amsterdams agenda!

Echt Amsterdams presenteert de 'Echt Amsterdams Agenda'. Wees voortaan als eerste van jouw vrienden op de hoogte en weet wat er speelt in onze hoofdstad.


In een drukke stad als Amsterdam is er altijd wat te doen. Soms is het zoveel dat je door de bomen het bos niet meer ziet en je de echte pareltjes in de stad over het hoofd ziet. De Echt Amsterdams agenda helpt jou om als eerste van je vrienden op de hoogte te zijn van alle leuke dingen in ons Mokum!

Wees als eerste op de hoogte op de hoogte van de evenementen die de Echt Amsterdams erkende initiatieven organiseren. Met de Echt Amsterdams Agenda weet jij wanneer er een nieuwe editie van het BankjesCollectief plaats vind, je een originele rondleiding kan krijgen over de Wallen met Amsterdam Underground, de Albert Cuyp markt weer een stukje wordt verfraaid dankzij Rolluiken op de Cuyp of wanneer er een bijzondere voordraagavond is van de dakloze dichtclub Kantlijn.

Naast de evenementen en activiteiten georganiseerd door de Echt Amsterdams erkende initiatieven vind je in de Echt Amsterdams Agenda ook andere toffe culturele, sociale en maatschappelijke evenementen. Denk aan openingen van nieuwe hotspots, een tentoonstelling of bijzondere uitgaansavonden en festivals.

Kortom: jij ben altijd als eerst op de hoogte van wat er in Amsterdam gebeurt! Een geüpdatete Echt Amsterdams agenda vind je op onze homepage of ontvang jij via onze maandelijkse nieuwsbrief. Weet jij een evenement dat ontbreekt in onze agenda? Laat het ons weten op info@echtamsterdams.nl!

Willekeurig