Echt Amsterdams op kaart

Facebook

Please activate some Widgets on SLIDE PANEL 3 widget .

Echt Amsterdams in kaart

EA Erkend Op Kaart

Please activate some Widgets on HEADER WIDGET 2 widget .

Kunstenaarscollectief Kamp Seedorf komt met prachtig eerbetoon aan zieke Van der Laan

Het Amsterdamse/Almeerse kunstenaarscollectief Kamp Seedorf heeft op mooie wijze een eerbetoon gemaakt aan de zieke burgemeester Eberhard van der Laan.

Het Amsterdamse/Almeerse kunstenaarscollectief Kamp Seedorf heeft op mooie wijze een eerbetoon aan de zieke burgemeester Eberhard van der Laan gemaakt. Eind januari werd bekend dat er uitgezaaide longkanker is geconstateerd bij de burgemeester en gisteren verscheen het semi-permanente kunstwerk van de Graffiti-artiesten op de Wibautstraat.

Kamp Seedorf staat vooral bekend om hun Ajax en hip-hop gerelateerde kunstwerken. Elk werk is met de hand gemaakt en op semi-permanente basis. Eerdere personen waarmee de groep het straatbeeld een stuk toffer heeft gemaakt zijn o.a. Andr√© Hazes, Dennis Bergkamp en artiest A$AP Ferg. Daarnaast maakt Kamp Seedorf verschillende eigen straatbordjes en is Amsterdam daarmee een ‘Pleurisplein’, de ‘Hipstergracht’ en het ‘Jonkohof’ rijker.

Meer werk van Kamp Seedorf bekijken kan hier en het eerbetoon aan de ‘Damsko strijder’ Van der Laan is hieronder te checken:

Willekeurig