Echt Amsterdams op kaart

Please activate some Widgets on SLIDE PANEL 2 widget .

Please activate some Widgets on SLIDE PANEL 3 widget .

Please activate some Widgets on HEADER WIDGET 1 widget .

Please activate some Widgets on HEADER WIDGET 2 widget .

Kinderen krijgen gratis speelgoed dankzij Speelgoedbank Amsterdam

Speelgoedbank Amsterdam zamelt speelgoed in en deelt dit gratis uit aan kinderen uit Amsterdamse gezinnen waarvan de ouders geen geld hebben om speelgoed te kopen.


Kinderen in de Waterlandpleinbuurt krijgen gratis speelgoed dankzij Speelgoedbank Amsterdam. Na een succesvolle opening in de Van der Pekbuurt vorig jaar is het nu de buurt aan de Waterlandpleinbuurt. Zondag 26 maart opent Speelgoedbank Amsterdam hier haar deuren en krijgen kinderen er gratis speelgoed.

Speelgoedbank Amsterdam zamelt speelgoed in en deelt dit gratis uit aan kinderen uit Amsterdamse gezinnen waarvan de ouders geen geld hebben om speelgoed te kopen. Kinderen kunnen hier vier keer per jaar gratis speelgoed en een boek uitkiezen. Zondag 26 oktober van 12.00 tot 14.00 is iedereen met een Voedselbankpas en inwonende kinderen tot 10 jaar van harte welkom bij Speelgoedbank Amsterdam in Speeltuin Sterspelers, Markengouw 245, Amsterdam Noord.

Er is een echte pop-up winkel vol mooi speelgoed en zonder kassa. Speelgoedbank Amsterdam bestaat al sinds 2014. Honderden kinderen kwamen er speelgoed en boeken uitkiezen. “Speelgoedbank Amsterdam is er voor alle kinderen in deze stad. We zien dat afstand een belangrijke rol speelt. Om dichter bij de gezinnen komen breiden we uit naar deze nieuwe locatie”, aldus oprichter Raya Gorter. Raya gaat verder: “SPIN, Stichting Speeltuinen in Noord, heeft ons fantastisch geholpen bij het vinden van deze nieuwe locatie. Gratis speelgoed uitdelen bij de speeltuin, dat is toch een droom die uitkomt!”

Ken jij mensen die in aanmerking komen voor dit gratis speelgoed, laat het hen dan zeker weten. Wil je meehelpen als vrijwilliger? Neem dan contact op via de website van Speelgoedbank Amsterdam.

Willekeurig