Echt Amsterdams op kaart

Facebook

Please activate some Widgets on SLIDE PANEL 3 widget .

Echt Amsterdams in kaart

EA Erkend Op Kaart

Please activate some Widgets on HEADER WIDGET 2 widget .

Dit zijn de vijf tofste plekken in Amsterdam om de EL-finale te bekijken

Ajax staat aankomende woensdag sinds lange tijd weer in de finale van een Europees toernooi. Dit zijn de vijf tofste plekken om deze finale te beleven.

Ajax staat aankomende woensdag sinds lange tijd weer in de finale van een Europees toernooi. Wij Amsterdammers zijn nu al erg trots natuurlijk, maar wat zou het prachtig zijn als het feest compleet wordt gemaakt met een overwinning op Manchester United. Twijfel je nog waar je de finale gaat kijken? Wij hebben vijf tips voor jullie op een rij gezet:

1. Het Museumplein


Net als tijdens het WK 2010 staan er ook bij de finale van aankomende woensdag grote schermen op het museumplein. Met de mogelijkheid om 100.000 bezoekers te ontvangen is dit ruimschoots de plek die het grootste aantal Ajacieden kan ontvangen. De toegang tot dit evenement is gratis.

2. A’DAM Toren

Op dezelfde dat als de EL-Finale vind ook de tweede Red Bull Sound Select show met Fresku & MocroManiac, Idaly en Rollán plaats in de A’Dam Toren. Om te zorgen dat je niets hoeft te missen is het programma naar voren geschoven en kan na de show gelijk op groot scherm naar de wedstrijd gekeken worden. Dit is ongetwijfeld één van de meest spectaculaire plekken waar je ooit een wedstrijd van Ajax hebt bekeken.

Er zal op het evenement eten aanwezig zijn. Bekijk het programma hieronder en zorg dat je er op tijd bij bent:

18:00 Deuren open
18:30 Rollan
18:50 Idaly
19:10 Fresku & Mocromaniac aka JUICE
20:00 Voorbeschouwing, food, drinks & seats
20:45 Game time!
23:00 Game over & Celebration met DJ’s Lino & Lion Kojo

3. De Marktkantine


Net als tijdens de halve finale tegen Lyon is ook deze wedstrijd in De Marktkantine te bekijken. Deze keer niet één zaal, maar in twee zalen. Als wij kijken naar de beelden van afgelopen keer, zal het ook deze keer weer los gaan en belooft dit een mooi feestje te worden. De toegang tot dit evenement is gratis.

4. Leidseplein


Op het Leidseplein is het altijd gezellig tijdens wedstrijden van Ajax en tijdens de finale in Stockholm zal de sfeer er zeker niet minder op worden. Er zullen minder supporters aanwezig zijn dan op het Museumplein, maar de sfeer zal er zeker niet minder op worden. Neem zeker eens een kijkje bij Cafe Mokum, Cafe Kooper of één van de vele andere plekken waar de wedstrijd wordt uitgezonden.

5. DeLaMar Theater


Peter Heerschop en Viggo Waas geven volgende week woensdag live commentaar bij de Europa League-finale tussen Ajax en Manchester United. De cabaretiers behoren tot de cast van Pilp Fiction van De Ploeg. De voorstelling begint woensdag 45 minuten eerder zodat daarna niemand iets hoeft te missen van de wedstrijd, die op groot scherm wordt vertoond. Ook gastspeler Raoul Heertje schuift bij het voetbal aan net als een aantal andere artiesten.

Willekeurig