Echt Amsterdams op kaart

Facebook

Please activate some Widgets on SLIDE PANEL 3 widget .

Echt Amsterdams in kaart

EA Erkend Op Kaart

Please activate some Widgets on HEADER WIDGET 2 widget .

Beazarility presents: Amsterdam

Kunst en ontwerp beïnvloed door de stad Amsterdam en al haar deugden!

Beazarility maakt als onderdeel van Brehmstorm Creatieve vormgeving geregeld de uitstap richting de ‘kunst’. Hij is de laatste jaren een veelgevraagd artiest voor met name gepersonaliseerde kunstwerken. Zijn eerste kennismaking met het grotere publiek was in 2007 toen hij zijn eerste werk exposeerde tijdens Andy Warhol’s 15 minutes of fame in het Temporary Stedelijk Museum te Amsterdam.

Hierna is zijn naam vaker voorbij gekomen bij verschillende groepsexposities en ook anoniem kwam zijn ‘confronterende’ werk vaker in het nieuws. Door de dagelijkse confrontatie met de bizarre realitieit is Beazarility ontstaan. Een kunstzinnige, grafische uiting samengesteld en gecreëerd door het gebruik van verschillende media waaronder: fotografie, tekeningen, scanbeelden, digitaal ontwerp etc…

Met invloeden vanuit de historische stad Amsterdam, AFC Ajax, Street art & graffiti maar ook grafische vormgeving in de breedste zin van het woord en de bizarre actualiteiten waar wij geregeld mee worden geconfronteerd komen op zijn manier terug in zijn werk.

De werken variëren van strak en glossy design, tot werken geïnspireerd door de oude VOC-tijd. Eén ding hebben ze gemeen; ze zijn uniek, spraakmakend en voorzien van een tikkeltje Amsterdamse humor en bluf. Het weekend van 14 september werden verschillende ontwerpen en producten geëxposeerd, allen hadden een duidelijke koppeling met onze hoofdstad.

Kunst met een eigenwijze en authentieke uitstraling, Echt Amsterdams!

 

foto_kunsternaar beazar
Plaats een reactie
Je email adres wordt niet gepubliceerd
  • ( wordt niet gepubliceerd )

Willekeurig