Echt Amsterdams op kaart

Facebook

Please activate some Widgets on SLIDE PANEL 3 widget .

Echt Amsterdams in kaart

EA Erkend Op Kaart

Please activate some Widgets on HEADER WIDGET 2 widget .

Amsterdammer komt met prachtige tegenreactie op homohaatfolders

Amsterdammer Luc Freijer komt met een prachtige tegenreactie op homohaatfolders
love-is-love

Afgelopen week kwam het nieuws naar buiten dat er in Amsterdam haatfolders tegenover homo’s zijn verspreid. Amsterdammer Luc Freijer kwam met een prachtige tegenreactie: hij verspreidde 2000 liefdesboodschappen.

Gisteravond heeft Luc samen met twintig vrienden de 2000 Love = Love flyers in de Indische buurt verspreid. Het idee is ontstaan in de metro toen hij op Facebook zat en het nieuws over de haatflyer vaak voorbij zag komen, laat hij tegenover AT5 weten: “Iedereen keurt de haatflyer af, maar hij wordt wel overal gedeeld en verspreid”.

Luc besloot zelf iets te doen en wat liefde te verspreiden. Met zijn laatste 100 euro heeft hij 1000 liefdesflyers besteld. Toen hij merkte dat mensen zijn actie konden waarderen en zelfs begonnen doneren, heeft hij met snel 1000 extra flyers laten drukken en is hij begonnen met flyeren.

Naast een boodschap in de buurt te hebben overgebracht heeft Luc zelf ook nieuwe mensen leren kennen. Als je liefde geeft krijg je het 200% terug, besluit Luc. Een mooie, wat ons betreft Echt Amsterdamse, actie!

loveislove

Willekeurig