Echt Amsterdams op kaart

Facebook

Please activate some Widgets on SLIDE PANEL 3 widget .

Echt Amsterdams in kaart

EA Erkend Op Kaart

Please activate some Widgets on HEADER WIDGET 2 widget .

Vijf dingen die je dit pinksterweekend kan doen

Het pinksterweekend is aangebroken, wat betekent dat de meeste mensen een lang weekend hebben. Wij hebben vijf dingen die je dit pinksterweekend kan doen op een rij gezet.

Het pinksterweekend is aangebroken, wat betekent dat de meeste mensen een lang weekend hebben. Het is zonde om hier niets mee toe doen, bekijk hieronder onze vijf tips voor aankomend weekend:

1. Red Light Jazz festival


Red Light Jazz is een jaarlijks jazzfestival in en rondom het wereldberoemde Red Light District van Amsterdam. In het eerste weekend van juni 2017 vindt de vierde editie plaats van dit unieke door ondernemers geïnitieerde evenement dat de jazzcultuur van de oude Amsterdamse binnenstad doet herleven.

2. Vlammenfeest

Pinksteren is het feest van de vurige tongen, en hier wordt bij het Vlammenfeest uitgebreid aandacht aan besteed. Een ideaal evenement om te bezoeken met de kids! Zo is het mogelijk om zelf fakkels te maken en brood te roosteren, ook worden er verhalen verteld en is er een workshop vuureffecten maken.

3. PinksterJazz op ’t IJ


Stap tweede pinksterdag aan boord in Amsterdam en vaar mee op deze 3 uur durende MiniCruise over het IJ en Markermeer met live Jazz-band. Laat de drukte van de stad achter u en geniet van het weidse uitzicht vanaf het schip. Een pinkstermiddag heerlijk ontspannen op het zonnige bovendek, onder het genot van een hapje, drankje en zwoele jazzy live-klanken. Proef het goede leven aan boord bij Rederij het IJ!

4. Amsterdam Open Air


De kaartjes voor het Amsterdams Open Air festival zijn inmiddels uitverkocht, maar er zullen altijd lastminute tickets op Ticketswap verschijnen. Een echte aanrader liefhebbers van hiphop en de bijbehorende subgenres met onder andere Ronnie Flex, Jonna Fraser en Dj Abstract.

2. Gewoon in het park

Pinksteren kan je uiteraard ook gewoon in het park doorbrengen. Het blijft droog en op beide dagen zal in de middag het zonnetje zich ook nog even laten zien. Lekker picknicken of gewoon door het park lopen, je bent uiteraard helemaal vrij te bepalen wat je gaat doen en bent niet tijdgebonden.

Willekeurig